Introduksjonskurs i Intensjonsmetoden


Introduksjonskurs i Intensjonsmetoden

Hva hindrer deg i å leve det livet du elsker?
– Og vet du hva du vil?

Når du opplever noe overveldende, må nervesystemet beskytte seg med nummenhet. Dette er en nødvendig overlevelsesfunksjon. Prisen du betaler er at kontakten med det som er autentisk og unikt ved deg som person, blir uklart. Helbredelse – enten det dreier seg om fysiske eller psykiske ubalanser, handler om å finne tilbake til det unike ved deg selv. Denne prosessen trenger et mål, men hva kan et slikt mål dreie seg om?
Erfaring viser at vi trenger et sunt jeg, en fri vilje og å være i god følelsesmessig kontakt med kroppen.

Når vi orienterer oss mot andre – og mot hva andre mennesker ønsker av oss, kan vi ikke være ordentlig til stede for oss selv. Vi gir vår vilje og vår velferd vekk i håp om at andre skal gi oss det vi tror vi ikke kan skape selv. Dette skaper stress, og kan føre til plagsomme symptomer og sykdom.

IoPT (Identitetsorientert Psykotraumeteori og Terapi) er blitt kalt motorveien til sjelen. Metoden er en fascinerende tilnærming til indre arbeid, og består i å formulere en intensjon for hva du ønsker å oppnå, med en påfølgende resonansprosess der årsaken til problemene avdekkes. Både metoden og teorigrunnlaget er utviklet av professor i psykologi Franz Ruppert, som er en pioner innenfor traumeteori og -terapi.

Fordi jeg er student opererer jeg med reduserte priser ut året.

Gratis Informasjonskveld klikk her.
Mer om Terapi med Intensjonsmetoden klikk her

 

 

Intensjonsmetoden søker, på en skånsom og fascinerende måte, å bidra til synliggjøring av glemte deler av deg selv, slik at du gradvis kan bli mer hel igjen. Metoden er unik ved at den strekker seg bak symptomene, og viser deg den opprinnelige årsaken til det du strever med.

 

 

 

 

Dette helgekurset er en praktisk og teoretisk innføring i Intensjonsmetoden.  I løpet av kurset vil du få satt opp din egen resonansprosess, og muligheten til å støtte i andres hvis du har lyst til det.  Max 5 deltagere.

 

 

Når: dato kommer snart

Informasjon og påmelding:  devanilaya@gmail.com

Hvor: Green Doktors, Rasmus Winderensvei 51

Pris: 900,-  (Ordinær pris 1200,-)   Depositum kr 400,- betales til konto 1105.28.01739

 

Jeg er for tiden student ved Institutt for Traumearbeid og erfarer igjen og igjen at Intensjonsmetoden IoPT er ekstremt presis og mer dyptgående enn noe annet jeg har erfaring med. Metoden gir deg tilgang på informasjon om deg selv som ingen annen metode kan frembringe. Er du oppatt av spirituell utvikling, er det dessuten viktig å berede grunnen ved å rydde opp i gamle ubevisste traumer. Det gir sterke røtter og et helt annet vekstpotensiale. Jeg anbefaler alle å teste ut IoPT.

Mer om meg

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail