Veiledning for mediterende


«You are man-woman together. Nobody is just man and nobody is just woman.  And it is beautiful that you are both, because that gives a richness to your life, to your being.  It gives you many colours. You are the whole spectrum, the whole rainbow, you are not a single color.  All colors are yours.»  Osho


Indre kart
Star Sapphire’ er ikke terapi, og henvender seg først og fremst til mennesker som har en viss erfaring i å arbeide med seg selv.
Sesjonen vil ta deg dypere inn i opplevelsen av hvem du er, og hjelpe deg å kartlegge hva som er rede til å vokse, og hva i deg som trenger å hvile eller bli latt i fred.  Å kartlegge ditt indre terreng på denne måten, kan hjelpe deg med å slutte og hamre på lukkede dører og gi deg tilgang til dem som er åpne.

Feminine og maskuline kvaliteter
Alle mennesker har ubalanser i sin indre feminine og maskuline polaritet.  Når en av sidene undertrykkes eller misbrukes, påvirkes vår helhet, akkurat som i et ekteskap.  I vårt indre ekteskap er ‘skilsmisse’ ikke mulig, men ved å invitere til avslapning og vennlighet i begge sider, kan en ny indre harmoni skinne gjennom, og begynne å manifestere seg i det ytre livet.

  • Ønsker du mer oppriktighet og kjærlighet i parforholdet ditt?
  • Mer glede og kreativitet i arbeidet?
  • Føler du at det er ubalanse i dine feminine og maskuline kvaliteter?
  • Opplever du at du har kvaliteter du ikke klarer å ta i bruk?

 
Hvis du er trenet i å kunne observere en problematikk uten å være identifisert med den, kan denne teknikken være overraskende inspirerende. Star Sapphire er designet slik at du får erfare kvaliteter, dybder og nyanser i deg selv, på en helt ny måte. Overraskende muligheter kan avdekkes, og gi deg tydeligere retning i ditt egenarbeid.  Jo større kapasitet for meditasjon (selvansvarlighet og avspenning) – jo dypere vil Star Sapphire kunne ta deg.

Priser
Om meg
Kontakt

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail