Hva er IoPT


.

.

.

.

.

  • Føler du uro?
  • Sover du dårlig?
  • Er du nedfor?
  • Har du problemer med konsentrasjonen?
  • Er du sensitiv?
  • Har du problemer i nære relasjoner?
  • Har du en sykdom?
  • Kjemper du med eksistensielle spørsmål som ensomhet eller meningsløshet?

er.

IoPT består av et teorigrunnlag, metode og samtale.
Metoden har elementer av Hellingers Familiekonstellasjonsarbeid, men fungerer annerledes. I stedet for å fokuserer på familiesystemet, er fokuset i IoPT å komme i kontakt med oss selv.

Arbeidet foregår Individuelt eller i Gruppe.

.

Youtube:

.Introduksjon   (1:08 min)

Om Intensjonsmetoden   (3:30 min)

Om å gå i resonans   (5:49 min)

.

.

Hva hindrer deg i å leve et liv du trives i?

Når vi opplever noe overveldende eller smertefullt undertrykkes deler av opplevelseneller. Dette skjer helt automatisk. Våre tanker, følelser og hukommelse blir påvirket og det kan oppstå ubehagelige symptomer.

De fortrengte delene erstattes med overlevelsesstrategier som bidrar at vi fungerer i hverdagen – som for eksempel å smile når du egentlig er såret eller trist. Dette er energikrevende og prisen du betaler, er at du mister kontakten med hvem du er, og hva som egentlig er bra for deg.

Å leve med overlevelsesstrategier og emosjonelle skader, er så vanlig at vi ofte oppfatter det som normalt, men vi kan alle gjenkjenne symtomene: stress, uro, angst, ensomhet, overfølsomhet, ulike former for avhengighet, tanker som går i ring, utmattelse, depresjon, vanskeligheter med å forata valg – er tegn på skjulte psykotraumer.

Intensjonsmetoden søker, på en skånsom måte, å bidra til synliggjøring av glemte deler av deg selv, slik at du gradvis kan bli mer hel igjen. Metoden er unik ved at den strekker seg bak symptomene, og viser deg den opprinnelige årsaken til det du strever med.

.

.

Bli deg selv – og verden forandrer seg

.

Individualterapi: Intensjonsmetoden kan kombineres med samtale.

Kontakt meg gjerne for en hyggelig prat; devanilaya@gmail.com

..

Mer om traumer –

Relasjonstraumer handler om gjentagende situasjoner som medfører en følelse av hjelpeløshet –  f.eks fysisk eller psykisk vold, løgn, manipulasjon, avvisning eller kulde under oppveksten.

Tidlige barndomstraumer kan være vanskelig å identifisere fordi vi ofte ikke husker dem. Jo mer overveldende eller forvirrende oppvekstvilkårene var, jo større del av oss selv har vi vært nødt til å undertrykke og glemme. Disse glemte traumedelene er fryst fast og forlatt i underbevisstheten og de lider fremdeles. De er alltid i beredskap og deres angst, forvirring og smerte påvirker oss. Det kan føre til fysiske plager og er ofte den virkelige årsaken bak fysisk sykdom.
IoPT kan sette deg i kontakt med disse traumedelene, slik at de for første gang kan bli sett, følt og møtt med vennlighet og omsorg.

Velkommen til en uforpliktende prøvetime

.

Tedtalk om traumers betydning for helsen

Mer om meg, og hvordan jeg arbeider.

Personvern (GDPR)

.

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail