Relasjonsprosessen; Far og den Maskuline Essens


Relasjonsprosessen; Far og den Maskuline Essens

Praise and blame,
gain and loss, pleasure and sorrow…
come and go like the wind.
To be happy, rest like a giant tree
in the midst of them all.

Buddha

 

 

Tilgivelse –  det lyder vakkert når vi snakker om det, men når noen virkelig har såret oss, oppstår det gjerne motstand. Vårt sinn tror at vi må svelge kameler, eller gå på akkord med vår egen sannhet for å kunne tilgi. Ingenting er lengre fra sannheten. Tilgivelse handler ikke om å gi bort vår kraft eller vår sannhet – tvert i mot – det handler om å finne tilbake til den: tilgivelse handler om å erstatte smerte – med Essens.

 

HULLFamiliesystemet er ‘linsen’ vi ser livet gjennom. Våre foreldre skaper de dypeste og mest ubevisste pregningene i vårt system, og påvirker dermed alle senere relasjoner. Når du bringer tilgivelse inn i relasjonen til far eller mor, er det som å pusse linsen; du ser dine omgivelser på en mer klar og ren måte, og det vil få stor betydning blant annet for hvordan du foretar livsvalg.

Undervisningen har to hovedfokus; hvordan relativt enkle metoder kan bidra til å bringe harmoni inn i våre viktigste forhold, og hvilken betydning dette har for ulike livsområder: hver relasjon representerer nemlig ulike kvaliteter i psyken, og arbeidet med en relasjon kan få betydning langt utover å forbedre forholdet til et spesifikt menneske.

 

 

Denne dagen skal det handle om å rense og styrke forholdet til den Maskuline Essens og vi inviterer helbredelse inn i forholdet til far. Kvaliteten i denne relasjonen speiles først og fremst i om vi er trygt fundert i en indre avspent selvtillit. Far representerer også kvaliteter som integritet og mot til å fungere i verden, hvordan vi bruker vår vilje, og kapasitet for nøytral observasjon og romlighet (space).

 

Den Maskuline Essens er like viktig for kvinner som for menn: «…Først når en mann er villig til å stå alene, kan man stole på ham, og først når en kvinne har reist det mannlige prinsipp i sitt indre kan hun være virkelig feminin: det krever ryggrad å bære reell åpenhet og sårbarhet…» (Fra Om Kjærlighet og Sannhet)

Relasjonsprosessen inviterer til en dyp transformasjon av livet selv. Vi lærer hvordan vi kan ta skrittet ut av gamle tillærte mønstre, der vi er bundet av troen på vår hjelpeløshet og vår historie, til en mer vennlig, åpen, og fri tilværelse.
Se deltagerbeskrivelser nederst på siden.

 

 

himalayas-778418_1920

 

Ta med skrivesaker, ledig tøy og innesko/tykke sokker.
OBS. Oppmøte 15 min før oppstart for registrering.


NB Det anbefales å gi deg selv tid og rom til å integrere prosessen. Unngå derfor å legge andre planer/avtaler lørdag kveld.

 

Tid: Lørdag kl 10 – 18
Pris:
Depositum: 500,- til kontonummer
Sted:
Påmelding: devanilaya@gmail.com

 

(OVERNATTING I OSLO)

 

Helbred dine relasjoner – Helbred ditt Liv er en kurssserie bestående av 6 workshops, hvor du lærer hvordan du kan løse ut negativitet fra alle dine vigtigste relasjoner, og hvilken betydning det kan få for ulike livsområder.
Ønsker du å motta invitasjon til kommende kurs, meld deg på nyhetsbrevet HER

Mor – Den Feminine Essens
Far – Den Maskuline Essens
Ytre partner – Indre Elskede
Fra såret barn til Uskyld
Indre Vennlighet
Dharma

 

Deltagerbeskrivelser:

«Tusen takk for en opplevelsrik dag! Det var forløsende, befriende og inspirerende. Du førte oss på en veldig innlevende og forståelsesfull måte gjennom prosessene. Jeg er full av glede over den maskuline essensen.» Barbro

«Kursets innhold traff meget godt på hva jeg har satt meg fore som en voksen mann.  Å kjenne etter hva som skjer […]  Å finne mine behov.  Hva jeg ønsker.  Hva jeg har lyst til.  Prosessene var gode og nyttige…   [Kursleder…] viste ro og trygghet i prosessene/øvelsene, mot til å kjenne etter, og følge det [hun] kjente for.  Det ble delt tilstrekkelig «teori» til å gi rom for gode øvelser.  1000-takk!       Tom»

«Jeg får […] ofte [migrene] i forbindelse med menstruasjon, og derfor kom det snikende på lørdag. Men etter takkeseansen og på vei hjem var det plutselig borte. Har aldri skjedd før. Takk igjen for kurset og … Føler meg veldig bra, og noe har sluppet taket.» kvinne 38år

 

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail