Personvern GDPR


Personvernerklæring

General Data Protection Regulation (GDPR) er en skjerping av loven om personvern og stiller strenge krav til behandling og oppbevaring av personopplysninger.

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Mariken Moxness (org. nr. 996 297 128) samler inn og bruker personopplysninger. Daglig leder for virksomheten er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysningene.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger om deg og generell informasjon om hvordan personopplysningene behandles.

Grunnlaget for innsamling av informasjonen er kjøp av tjeneste ved kurspåmelding, og samtykke ved påmelding av nyhetsbrev. Personopplysninger som behandles og lagres er

  • Alminnelige personopplysninger som navn og fødselsdato
  • Kontaktopplysninger som e-post og telefonnummer.

Nyhetsbrev
Når du melder deg på e-postlisten for å motta nyhetsbrev, registreres e-postadressen din. E-postadressen din blir ikke gitt videre til tredjepart, og du kan når som helst melde deg av listen ved å klikke på ”unsubscribe” nederst i hver nyhetsmail.

Påmeldingsinformasjon
Det samles informasjon for å kunne gi så gode tjenester som mulig. Når du melder deg på et kurs, lagres opplysningene du frivillig har oppgitt ved påmeldingen. Dette inkluderer bl. a. navn, e-postadresse og faktureringsadresse. Disse opplysningene benyttes til behandling av bestillingen din, bl.a. fakturering, utsendelse av kursmateriell og informasjon, og ivaretakelse av spesielle behov, f. eks. matallergier. I tillegg kan det sendes informasjon om virksomhetens varer og tjenester. Informasjonen du oppgir, blir ikke gitt videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med.

Virksomheten bruker følgende databehandlere:

  • Conta.no for kunderegister og fakturering
  • Mailchimp for utsendelse av nyhetsbrev
  • WordPress for publiseringsløsning/hjemmeside.

Overføring av personopplysninger
Virksomheten kan utlevere personopplysninger (navn, epost og eventuelt telefonnummer og/eller adresse) til databehandlere som utfører tjenester for virksomheten. Databehandlerne vil kun bruke personopplysningene til det formålet de ble samlet inn for og for å utføre tjenestene for virksomheten. Utlevering av personopplysninger til myndigheter forekommer kun i henhold til lov og gjeldende regelverk. Annen utlevering skjer kun etter skriftlig instruks og samtykke fra den registrerte.

Alle behandlingsaktiviteter har et lovlig behandlingsgrunnlag, for eksempel:

  • Å overholde avtalen med klienter.
  • Eksplisitt samtykke.
  • Å overholde en rettslig forpliktelse virksomheten er underlagt, for eksempel lagring på grunn av lovbestemte regler for regnskapsmessige forhold.
  • Å ivareta virksomhetens berettigede interesser, for eksempel for å forsvare et rettskrav.

Informasjonskapsler (cookies)
WordPress benytter informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin. Disse brukes for å gi deg en funksjonell brukeropplevelse på hjemmesiden. Det benyttes ikke informasjonskapsler som utveksler informasjon med sosiale eller andre medier for bruk i målrettet markedsføring.

Dine rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst

  • Trekke tilbake samtykket til behandlingsaktiviteter som er basert på samtykke.
  • Få innsyn i dine personopplysninger og kopi av journal og andre personopplysninger.
  • Endre dine personopplysninger.
  • Be om sletting av dine personopplysninger.
  • Avslutte avtaleforholdet.

Lagringstid for personopplysninger
Virksomheten oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. Lovbestemte regler, for eksempel knyttet til lagring for regnskapsmessige formål, og andre rettslige forpliktelser kan gjøre det nødvendig å lagre personopplysninger i lengre tid. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta virksomhetens berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

Informasjonssikkerhet
Det sørges til enhver tid for at personopplysninger er beskyttet mot utilsiktet endring, sletting eller utlevering til uautoriserte parter.

Klagerett
Dersom du mener at virksomhetens behandling av personopplysninger er i strid med relevante personvernbestemmelser har du rett til å sende en klage til virksomheten direkte, Datatilsynet eller Norsk Traumeterapet Forening.

Kontaktinformasjon
Ta gjerne kontakt på epost devanilaya@gmail.com eller telefon +47 48605054.

.

.

.

.

.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestmail