Personvern (GDPR)


General Data Protection Regulation (GDPR) er en skjerping av loven om personvern og stiller strenge krav til behandling og oppbevaring av personopplysninger.

Gestalt- og traumeterapi: Jeg har taushetsplikt. Ved behov tar jeg korte notater for å huske eller reflektere. Disse oppbevares innelåst på kryptert og passordbeskyttet minnepinne, uten å være identifisert ved navn. Du kan når som helst be om innsyn i notatene.

Kontaktopplysninger og kontrakter oppbevares i låst skap.  Kontaktopplysningene er i tillegg registrert i Conta faktura.

Kurs: Når du deltar i min undervisning samtykker du i at du har taushetsplikt med hensyn til personlig informasjon du måtte få om andre elever. På samme måte har andre elever taushetsplikt om personlige opplysninger du eventuelt velger å dele. Signerte lister om taushetsplikt oppbevares innelåst.

Mailliste: Jeg bruker Mailchimp, der jeg lagrer navn og mailadresse. Jeg deler ingen informasjon med 3. part. Nederst i hvert nyhetsbrev finnes en avmeldingslink (unsubscribe), der du når som helst fritt kan melde deg av listen. Da slettes din informasjonen i Mailchimp.

Mer informasjon om hvordan jeg behandler personlig informasjon kommer snart. I mellomtiden svarer jeg gjerne på spørsmål om informasjonssikkerhet i min praksis og hvordan jeg beskytter den informasjonen du gir meg.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestmail