Hva er IoPT


.

.

.

.

.

  • Føler du deg stresset, overveldet eller deprimert?
  • Har du problemer med konsentrasjonen?
  • Synes du det er vanskelig å foreta valg?
  • Er du hypersensitiv?
  • Har du vært utsatt for en traumatisk opplevelse?
  • Har du problemer med nære relasjoner?
  • Har du en kronisk sykdom?
  • Kjemper du med eksistensielle spørsmål som ensomhet eller meningsløshet?

er.

IoPT består av et teorigrunnlag, metode og samtale.
Metoden er en videreutvikling av Hellingers Familiekonstellasjoner, men fungerer annerledes. Der familiekonstellasjon fokuserer på familiesystemet, søker Intensjonsmetoden å gi deg tilbake din egen sannhet og ditt eget perspektiv, og sette deg i kontakt din sunne identitet – den du virkelig er.
Arbeidet foregår Individuelt eller i Gruppe.

.

Youtube:

.Introduksjon   (1:08 min)

Om Intensjonsmetoden   (3:30 min)

Om å gå i resonans   (5:49 min)

.

.

Hva hindrer deg i å leve det livet du elsker?

Når vi opplever noe overveldende eller smertefullt må vi undertrykke hele, eller deler av opplevelsen. Våre tanker, oppfattelse, følelser og hukommelse blir fordreid, og det kan oppstå ubehagelige symptomer.

De fortrengte delene gjemmes vekk og blir erstattet med overlevelsesstrategier som gjør at vi fungerer i hverdagen – som for eksempel å smile når du egentlig er såret eller trist. Dette er energikrevende og prisen du betaler, er at du mister kontakten med hvem du er, og hva som egentlig er bra for deg.

Å leve med overlevelsesstrategier og emosjonelle skader, er så vanlig at vi nærmest oppfatter det som normalt, men vi kan alle gjenkjenne symtomene: stress, uro, angst, ensomhet, overfølsomhet, ulike former for avhengighet, tanker som går i ring, utmattelse, depresjon, vanskeligheter med å forata valg oa – er alle tegn på skjulte psykotraumer.

Intensjonsmetoden søker, på en skånsom måte, å bidra til synliggjøring av glemte deler av deg selv, slik at du gradvis kan bli mer hel igjen. Metoden er unik ved at den strekker seg bak symptomene, og viser deg den opprinnelige årsaken til det du strever med.

.

.

Bli deg selv – og verden forandrer seg

.

Individualterapi: Intensjonsmetoden kan kombineres med samtale. I forbindelse med min student-praksis, har jeg kuttet prisene og tilbyr en pakke på 6 timer til 3000,-kr.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale; devanilaya@gmail.com

..

Mer om traumer –
vet du hvem du er?

Relasjonstraumer handler om gjentagende situasjoner som medfører en følelse av hjelpeløshet/maktesløshet, f.eks fysisk eller psykisk vold, manipulasjon, avvisning eller kulde under oppveksten.

Tidlige barndomstraumer kan være vanskelig å identifisere fordi vi ofte ikke husker dem. Jo mer overveldende eller forvirrende oppvekstvilkårene var, jo større del av oss selv har vi vært nødt til å undertrykke og glemme. Disse glemte traumedelene er fryst fast og forlatt i underbevisstheten og de lider fremdeles. De er alltid i beredskap og deres angst, forvirring og smerte påvirker oss. Det kan føre til fysiske plager og er ofte den virkelige årsaken bak fysisk sykdom.
IoPT kan sette deg i kontakt med disse traumedelene, slik at de for første gang kan bli sett, følt og møtt med vennlighet og omsorg.

Velkommen til en uforpliktende prøvetime

.

Tedtalk om traumers betydning for helsen

Mer om meg, og hvordan jeg arbeider.

Personvern (GDPR)

.

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail