IndividualterapiIndividualterapi
I en privat time er tiden avsatt til deg. Vi starter vi med en innledende samtale der du i ro og fred kan finne ut om du tror jeg kan være en god samtalepartner for deg. Etterpå kan du ta betenkningstid før du bestemmer deg. Hvis du vil starte et forløp kan du velge å benytte timene til samtale eller prosessarbeid. Ofte anbefaler jeg en kombinasjon.

Enkelttimer eller forløp
Min erfaring er at reell endring tar tid og det føles meningsfullt for meg å støtte mennesker som er motivert til å være i prosess over en periode. Derfor selger jeg rimeligere pakker på 6 samtaler. Du bestemmer selv om du vil betale time for time, eller kjøpe en pakke.

Samtale
Det er forskjell på å samtale med en terapeut og å samtale med en venn. Jeg har taushetsplikt og jeg er opptatt av å skape et trygt rom der du kan snakke om små og store temaer. Dette din tid og det er dine behov som er i fokus.

Intensjonsmetoden /IoPT
Intensjonmetoden er en fascinerende metode som lar deg oppdage deg selv på en helt ny måte. Vi kan arbeide med intensjonsmetoden individuelt eller i gruppe. Mange liker vekslingen mellom prosessarbeid og samtale.

Hva er Intensjonsmetoden?

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail